Victoria Beckham is hard op weg om met haar merk een imperium op te bouwen. Haar ontwerpen zijn geliefd bij een grote doelgroep en spreken jong en oud aan. De 17-jarige Belgische actrice Céline Buckens lijkt gemaakt voor het meisjesachtige roze jurkje met de zwarte bovenkant, dat wijd uitloopt en aan de onderkant geplooid is. Maar de 39-jarige Victoria Beckham komt er zelf ook goed mee weg. De keuze voor de zwarte enkellaarsjes van Christian Louboutin geeft de outfit een lekkere edgy twist. Precies wat het meisjesachtige jurkje nodig heeft? Wie draagt ‘m beter?

Lief vs. zelfvoldaan

Céline Buckens, die als 15-jarige bekend werd met haar rol in Steven Spielbergs War Horse, draagt het jurkje met opengewerkte pumps met goud en zwart accenten. Het goud komt terug in opvallende oorbellen, een gouden armband en ring. Misschien was een tailleriem hierbij op z’n plaats geweest? Dat had de lieve uitstraling die ze lijkt over te willen brengen compleet te maken. De uitstraling van Victoria Beckham is in het meisjesroze jurkje allerminst lief. De killer heels van Christian Louboutin, de grote zonnebril en het mannelijke gouden horloge accentueren het zelfvoldane trekje dat Victoria Beckham zo vaak om haar mond heeft.

victoria-vs-celine

Pumps of enkellaarsjes?

Met haar slanke benen zijn enkellaarsjes voor een vrouw als Victoria Beckham een goede keuze om je outfit een stoere look te geven. Ben je gezegend met vollere benen, kies dan wel voor een zwarte enkellaars omdat enkellaarsjes je benen dan beter tot zijn recht laten komen. Een super combinatie is de kokerrok met het enkellaarsje. Deze combinatie laat alle vrouwelijke vormen precies goed uitkomen. Het wijdvallende jurkje kunnen alleen de Victoria Beckhams onder ons met enkellaarsjes combineren. Ben je iets ronder? Draag dan een dergelijk jurkje met pumps, die je benen langer en slanker doen lijken.

enkellaarsjes-met-hoge-hak

Horloges doen meer voor je outfit dan je denkt

In de manier waarop Victoria Beckham en Céline Buckens hun outfit dragen, zie je eens te meer hoeveel accessoires voor een outfit kunnen doen. Buckens draagt er een clutch bij. Die kun je in een miljoen varianten krijgen zodat je je outfit altijd precies de goede twist kunt geven. Horloges doen ook meer dan je denkt. Sterren zijn zich daarvan maar al te goed bewust. Met de app Finest Watches leer je precies welke horloges het goed doen bij een outfit door het van de sterren af te kijken.