Ben jij ook altijd helemaal op de hoogte van de laatste mode? Weet jij bijvoorbeeld welke schoenen Leonardo DiCaprio het liefst draagt? Of welke handtassen op dit moment helemaal hip zijn in Hollywood? Dan is er nu een app die jouw kennis helemaal compleet maakt. Met Finest Watches kun je namelijk nu ook ontdekken welke horloges de sterren om hebben. Behalve de favoriete schoenen van Leo weet je nu dus ook dat hij daarbij het liefst een Master Minute Repeater van Jaeger-LeCoultre draagt. Niet direct een gids waarmee je zelf je volgende horloge uitzoekt want goedkope modellen zul je er niet snel vinden, maar leuk om te weten is het natuurlijk wel.

finest watchesDe app is gemaakt door Finest Watches, een horlogewinkel uit Californië. Het bedrijf heeft daarnaast ook een online winkel en koppelt zo slim het eigen aanbod aan informatie over de horloges die worden gedragen door bekende sterren. Mocht de Rolex Submariner van Brad Pitt je wel aanspreken, dan kun je ‘m dus gelijk aanschaffen via de app als je wilt. Kost je wel $ 34.250 maar dan heb je ook wel wat natuurlijk. Rolex blijkt overigens wel populair onder de celebrities, want ook Ellen Degeneres, Sandra Bullock en Steven Tyler hebben een klokje van dit exclusieve merk om hun pols.

Gezien de prijzen is het dus vooral een app om je nieuwsgierigheid te bevredigen, maar je kunt er natuurlijk wel inspiratie mee opdoen voor alternatieven die wat meer betaalbaar zijn. Net zoals tv-gala’s als de Emmy’s vooral leuk zijn om te kijken naar wat de acteurs en actrices dragen, geldt dat ook voor deze horloge-app. Gewoon je even lekker vergapen aan andermans luxe is een prima manier om even de koffiepauze op het werk door te brengen of een saaie treinreis wat leuker te maken. Om de app te gebruiken heb je wel een iPhone nodig, er is voorlopig namelijk alleen een IOS app. Of er ook plannen zijn voor een Android versie is nog niet duidelijk.