Veel Xbox 360- en Playstation 3 fans waren na Rayman Origins teleurgesteld dat het vervolg een Wii U exclusief zou worden. Maar minder dan een maand voordat Rayman Legends uit zou komen, meldt Ubisoft dat de game uitgesteld wordt en naar alle platformen komt.

Rayman_character

Rayman Legends is één van de platformtitels waar gamers naar uitkijken. Het vorige Rayman deel haalde overal hoge scores en werd door fans heel erg gewaardeerd. Ubisoft stelt Rayman Legends nu uit om naar de PlayStation 3 en Xbox 360 over te zetten. Begin september verschijnen alle versies tegelijk.

Geoffrey Sardin, EMEA Chief Marketing en Sales Officer bij Ubisoft, zegt over de kwestie het volgende: “We hebben van veel Rayman fans gehoord dat ze Rayman Legends graag zouden spelen op hun Xbox 360 of PlayStation 3. We hebben besloten om naar onze fans te luisteren en tegelijkertijd onze afzetmarkt te vergroten.”

Rayman Legends maakt veel gebruik van het touchscreen op de GamePad van de Wii U. Hoe ze die besturing over gaan zetten naar andere platformen is nog niet bekend. Het enige van Legends dat nu nog exclusief voor de Wii U is, is de demo.